Smidsweg 14 1761 BJ Anna Paulowna
+31 (0) 223 53 51 59

Showcase

SUREbusiness

SUREbusiness in Alkmaar

Wij hebben het nieuwe kantoorpand van SUREbusiness mogen voorzien van een nieuw interieur. Het oude kantoor in Amstelveen werd, voor dit snel groeiende bedrijf, te klein en hebben nu hun nieuwe thuisbasis in Alkmaar gevonden. Een fijn kantoor, veel vierkante meters en een gunstige ligging, alleen aan de inrichting moest nog wat worden gedaan. Daar komen wij om de hoek kijken! Wat de sfeer moest worden was duidelijk en aan de hand daarvan hebben wij een ontwerp gemaakt.

Hieronder een paar foto's van hoe het kantoor er eerst uit zag.
Het ontwerp heeft als basis natuurlijke tinten. Door te werken met verschillende materialen als tapijt, betonvinyl, PVC en eikenhout hebben we aparte functies hun eigen sfeer kunnen geven. Bij de werkplekken hebben we rekening moeten houden met een werkbare kantoortuin. Er staan namelijk veel werkplekken in één grote ruimte en dan moeten we met name letten op een goede akoestiek in de ruimte. We kozen voor hier voor verschillende zachte materialen om het geluid zo veel mogelijk op te vangen. Denk hierbij aan tapijt op de vloer, akoestische schuifdeurkasten, palenframes met een akoestisch paneel ertussen, gestoffeerde lampenkappen en paneelgordijnen.

Behalve een grote kantoortuin heeft dit kantoor ook zijn eigen SUREbusiness café. Deze ruimte kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan er gewerkt worden, er kunnen cursussen gegeven worden, gasten ontvangen en natuurlijk kan er de vrijdagmiddag borrel gehouden worden. Aan deze kant van het kantoor zijn ook twee afgesloten vergaderkamers en een bibliotheek. Ook deze bibliotheek kan gebruikt worden om in te werken of om gesprekken in te voeren.

Dit project mogen we met recht weer een Turn-Key project noemen. Wij hebben hier de klant volledig ontzorgd, denk hierbij aan; wandbedkleding, vloerbekleding, raambekleding, schilderwerk, nieuwe entreepui, meubels, verlichting, elektrawerk, installaties nieuwe werkplekken, presentatieschermen, keuken uitbreiding, logo's (zowel binnen als een verlicht logo op de buitengevel) en aankleding.

Het kantoor heeft een fijne sfeer gekregen met een heel gaaf uiterlijk, zeg nu maar eens dat je hier niet zou willen werken! Bekijk hieronder het eindresultaat.

Copyright © 2014-2019 ZIP Interieur