PD Personeel
Het kantoor van PD Personeel in Alkmaar werd te klein en zodoende begon de zoektocht naar een nieuw kantoor. Deze werd hier gevonden op de bovenste verdieping. Een mooie ruimte met prachtig uitzicht. Aan ZIP Interieur de taak om hier een mooi interieur te maken. Er zijn spreekkamers, vergaderruimtes, kantoortuinen en een hele fijne lunchruimte gemaakt. Genoeg plek om te werken, je terug te trekken, te vergaderen en natuurlijk te kletsen met collega's en klanten. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het project hieronder!

Oplevering
2021

Oppervlakte
650 m²

Kleuren

Materialen

Specificaties

Ruimtes
Entree, kantoor, vergaderruimtes, spreekkamers, lunchruimte en douche.

Er zijn twee kantoortuinen gecreëerd; één voor finance en één voor sales. Deze zijn uit elkaar gehaald zodat ze minder last van elkaar zullen hebben. Gezellig samen kletsen is er zeker nog wel bij, dat kan namelijk in de lunchruimte.  

Sfeer 
We hebben een industriële sfeer neergezet door te kiezen voor zwart, cognac en robuuste meubels zoals de chesterfield banken. Door te werken met functioneel en sfeer ligt kunnen we daar waar we dat willen de ruimtes wat zachter maken door alleen te kiezen voor sfeerverlichting. 

Onderdelen 
Vloeren, zonwering, schilderwerk, wandbekleding, meubels, verlichting, keuken, douche, elektrawerk, logo’s (zowel binnen als verlicht op de buitengevel) en aankleding.

Samen werken?

Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Showcase

Bekijk meer referenties van ZIP Interieur in onze Showcase & ontdek hoe uiteenlopend onze projecten zijn. Samen werken?
Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Toch liever maatwerk voor uw project? Onze adviseurs  en stylisten staan natuurlijk graag voor u klaar.
Vraag een offerte op maat bij ons aan.

Bezoekers

ZIP Interieur is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer +31 (0) 223 53 5159  of uiteraard per e-mail