SUREbusiness eerste verdieping
Na een zeer geslaagde metamorfose op de begane grond, mochten wij SUREbusiness deze keer op eerste verdieping van een geheel nieuwe inrichting voorzien. Ook in dit ontwerp lag de nadruk op multifunctionele ruimtes. Voldoende plek om met elkaar te brainstormen en daarna alle ideeën uit te werken in de ruime kantoortuin. Bent u benieuwd naar het resultaat? Scrol dan zeker even door!

Oplevering
2022

Oppervlakte
600 m²

Kleuren

Materialen

Specificaties


Ruimtes
Entree, kantoor, vergaderkamers, stilte werkplekken, brainstormkamers, sportruimte en een douche.

Het kantoor hebben we eigenlijk denkbeeldig in tweeën gesplitst. Aan de ene kant alle ruimte om met elkaar te overleggen, even een kopje koffie te pakken, te brainstormen of even het hoofd leeg te maken in de sportruimte. Aan de andere kant bevindt zicht de kantoortuin. Hier kun je in alle stilte aan het werk en zijn er ook gelegenheden om je even af te sluiten voor een eventuele videocall. Door deze opstelling krijg je veel dynamiek binnen het kantoor, maar behoudt iedere ruimte ook zijn functie.

Sfeer 
Doordat het kantoor beschikt over voldoende daglicht, flexibele werkplekken en veel openheid ontstaat er een moderne sfeer. Met z’n allen werk je in een open ruimte aan de bedrijfsdoelen. Door alle natuurlijke materialen en het gebruik van echte planten hebben we ook een soort Urban Jungle gecreëerd. Planten in je kantoor is helemaal van deze tijd!

Onderdelen
Vloeren, zonwering, schilderwerk, wandbekleding, meubels, verlichting, keuken, douche, elektrawerk, logo’s en de accessoires.

 

Samen werken?

Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Showcase

Bekijk meer referenties van ZIP Interieur in onze Showcase & ontdek hoe uiteenlopend onze projecten zijn. Samen werken?
Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Toch liever maatwerk voor uw project? Onze adviseurs  en stylisten staan natuurlijk graag voor u klaar.
Vraag een offerte op maat bij ons aan.

Bezoekers

ZIP Interieur is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer +31 (0) 223 53 5159  of uiteraard per e-mail