Stichting Penta
Het verouderde kantoor van Stichting Penta in Hoorn was toe aan een opknapbeurt! Van hokkerig en saai naar een kantoor met een open en warme uitstraling. Het gevoel van samen zijn is één van de belangrijkste onderdelen van het ontwerp! Benieuwd naar het resultaat? Scroll snel verder! 

Oplevering
2023

Oppervlakte
300 m²

Kleuren

Materialen

Specificaties


Ruimtes
Entree, kantoren (open en gesloten), vergaderkamers, stilte werkplekken, (video)belruime, lunchruimte en opbergruimte.

Bij de wens van een open kantoor kwamen meteen een paar vragen, want krijgen we niet te veel last van elkaar zo? Door vergaderkamers en stiltewerkplekken zo te plaatsen dat de er twee kleine kantoortuinen ontstaan in plaats van één grote, kunnen we een open sfeer behouden waarin toch ongestoord gewerkt kan worden. Het totale kantoor voelt nu veel meer open en benaderbaar dan voorheen.

Sfeer 
Belangrijk in het ontwerp is de warme en uitnodigende sfeer die het kantoor heeft. Zowel collega’s als bestuurders van de basisscholen moeten zich welkom voelen én natuurlijk fijn kunnen werken.

De identiteit van Stichting Penta doorvoeren in het interieur was een grote wens. De gekozen kleuren komen daarom uit de huisstijl en samen met de afbeeldingen van vrolijke kinderen maakt dit tot een warm en gezellig geheel. Precies de uitstraling waar Stichting Penta naar op zoek was! 

Onderdelen
Vloeren, wanden, zonwering, gordijnen, schilderwerk, meubels, verlichting, keuken, elektrawerk, logo’s, kunstplanten en accessoires.

Voor de werkplekken hebben we een combinatie gemaakt van hergebruikte meubels en nieuwe meubels. Zo waren de zit-sta bureaus van de klant nog in goede staat maar hebben we hier en daar wel een nieuwe kast toegevoegd. 

 

Samen werken?

Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Showcase

Bekijk meer referenties van ZIP Interieur in onze Showcase & ontdek hoe uiteenlopend onze projecten zijn. Samen werken?
Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Toch liever maatwerk voor uw project? Onze adviseurs  en stylisten staan natuurlijk graag voor u klaar.
Vraag een offerte op maat bij ons aan.

Bezoekers

ZIP Interieur is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer +31 (0) 223 53 5159  of uiteraard per e-mail